SAHAYA “BAŞIMIZ SAĞ OLSUN” PANKARTI İLE ÇIKTILAR

featured

İdlib Şehitlerini unutmayarak böylesine anlamlı bir davranışa imza atan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Türkiye Voleybol Federasyonu Yıldız Kızlar Kategorisi İl Şampiyonası dördüncü maçında da 3-0 galip gelerek liderliğini sürdürdü.

Bozüyük Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Bilecik Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Kulüp Yöneticileri ve sporcuların aileleri büyük bir heyecanla takip etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı setleri 25-9, 25-21 ve 25-16 skorlarla 3-0 kazandı. Voleybol severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen müsabakada Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü aldığı galibiyetle İl Şampiyonluğu yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Maç sonrasında Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca ellerindeki “Başımız Sağ Olsun” pankartı ile sahaya çıkarak üzüntülerini dile getiren voleybol takımına bu duyarlı davranışları nedeni ile de teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!