Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışta bulundular

featured

Bozüyük AK parti ilçe teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatına desteklerini göstermek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışta bulundu.

AK Parti Bozüyük ilçe başkanı Hüsnü Ersoy verdiği demeçte ;
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı’nın başlatılması emrini vermesi ile birlikte Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı olarak desteğimizi göstermek ve karınca kararınca, bir nebze fayda sağlamak amacıyla ,Milli Harp Sanayimizin gelişiminde büyük katkıları olan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışta bulunduk.

Daha sonra Bozüyük Garnizon Komutanı Ord.Yzb.Murat Günhan’ı ziyaret ederek komutanımız nezdinde, devletimizin bekası, milletimizin birliği ve beraberliği için Barış Pınarı Harekatında görevli tüm güvenlik güçlerimize başarılar diledik. Cenab-ı Hakk ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!