Şehit Mevlüt Kahveci Bozüyük Meslek Yüksekokulu mezunuydu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü mezunu Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin de aralarında bulunduğu Üniversiten Yazılı Açıklamayla Bildirildi

featured

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara Bölgesi’nde gerçekleştirdiği Pençe-Kartal 2 Harekâtı sonrasında, 13 vatandaşımızın hain terör örgütü tarafından şehit edildiği haberinin alınmasının ardından olağanüstü toplandı. BŞEÜ mezunu bir vatandaşımızın da şehitler arasında olduğu bilgisinin verildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Kamuoyuna Duyurulur;
Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Irak’ın kuzeyinde bulunan Gara Bölgesi’nde bir süredir devam eden Pençe-Kartal 2 harekâtının son bulmasıyla ortaya çıkan tablo her vatandaşımızın olduğu gibi bizlerin de canımızı acıtmış, yüreğimizi yakmıştır.

21 Eylül 2016 tarihinde Hakkari-Çukurca karayolu Doğanlı Köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerce kaçırılarak rehin alınan, Üniversitemiz Bozüyük Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü mezunu Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin de aralarında bulunduğu 13 vatandaşımızın şehit edildiği haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak terörün her türlüsünü lanetlediğimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Son yaşanan bu menfur hadise, yıllardır asker-sivil, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden vatandaşlarımızı şehit eden alçakların son çırpınışları olduğunu bizlere göstermiştir.

Mevlüt Kahveci kardeşimize ve diğer tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve sevenlerine sabır dileriz. Milletimizin başı sağ olsun. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!