Türk ordusuna hakaret eden CHP’li milletvekiline, Hüsnü Ersoy’dan sert cevap

featured

Bozüyük Ak Parti ilçe başkanı Hüsnü Ersoy yaptığı açıklamada şunları ifade etti;
Türkiye bu kritik dönemeçleri geçerken ihtiyacı olan en büyük güç, tabi ki içeride topyekun birlik beraberlik, ülke menfaatleri etrafında birleşmektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her türlü krizle ve zorlukla mücadele edecek kudret ve kararlılığa zaten sahiptir.

ÇİRKİN İFADEN SANA YAKIŞIR

Türkiye kamuoyunun birleştiği ve fedakârca savunduğu milli meseleler karşısında bile ne yazık ki “ana muhalefet” yine muhalefetinden geri durmamaktadır. Bir Chp Milletvekili çıkıp, tarihi şan ve şerefle dolu ordumuza dil uzatma küstahlığını gösterebilmektedir. Buradan Chp Milletvekiline seslenmek istiyoruz “Türk Milleti Ordusu Olan Bir Millet Değildir, Milleti Ordu Olan Bir Millettir” dolayısıyla o çirkin ifaden ancak sana yakışır, senin niteliğindir…

AŞAĞILIK İFADEYİ SANA İADE EDİYORUZ

Tarihinde Milletiyle bütünleşmiş böyle bir ordu yoktur. Bu CHP milletvekiline hatırlatmak isteriz 1944 yılında Türkiye’ye sığınan 146 Azeri Türk kardeşimizi, BORALTAN KÖPRÜSÜN’DE Ruslara geri iade eden ve hemen orada Ruslar tarafından katline seyirci kalan sizler değil miydiniz? Bugün Can Azerbaycan’ın yanında, Ermenileri adeta darmadağın eden “TÜRK ORDUSU” mu senin kastettiğin ordu? Senin bu ifadeni kınıyor ve sarfettiğin bu aşağılık ifadeyi sana iade ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!