Siyaset bu kadar alçalmamalı Namertçe kahpece siyaset olmamalı

Siyaset bu kadar alçalmamalı, Namertçe kahpece siyaset olmamalı

Bozüyük Yeniden Refah Partisi ilçe binasında düzenlenen basın açıklamasında, ilçe başkanı Mehmet Salih Çelik "belediye başkan adayı Muhammet Ali Özcan hakkında daha önceden duyduğumuz, fakat üzerinde durmadığımız asılsız iddialarla ilgili, seçime bir hafta kala broşür şeklinde bastırılıp dağıtılacağı kulağımıza geldi. Bu asılsız iddialar Muhammet Ali Özcan hakkında kesinlikle bir ilgisi yoktur, siyaset de bu kadar alçalmamalı, namertçe kahpece siyaset olmamalı" dedi.

Bozüyük Yeniden Refah Partisi ilçe binasında düzenlenen basın açıklamasında, ilçe başkanı Mehmet Salih Çelik “belediye başkan adayı Muhammet Ali Özcan hakkında daha önceden duyduğumuz, fakat üzerinde durmadığımız asılsız iddialarla ilgili, seçime bir hafta kala broşür şeklinde bastırılıp dağıtılacağı kulağımıza geldi. Bu asılsız iddialar Muhammet Ali Özcan hakkında kesinlikle bir ilgisi yoktur, siyaset de bu kadar alçalmamalı, namertçe kahpece siyaset olmamalı” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!