Bozüyük CHP Gençlik kollarından Muratdere Ormanları hakkında basın açıklaması

CHP gençlik kolları başkanı Kadir Alkan Muratdere ormanlarına sahip çıkılmasını ve mücadelerinde de halkımızın bu konuda yanlarında olmaları gerektiğini bildirdi. Ayrıca Muratdere ormanları için hazırladıkları videoyu da halkın izlemine sundular.

CHP gençlik kolları başkanı Kadir Alkan Muratdere ormanları için düzenlediği basın açıklamasında şunları kaydetti;
“Yaşadığımız  bu güzel toprakları çok seven,bu güzel  mirasın değerini  bilen dostlar;
Kalbi doğa ile atan Muratdere ormanlarına,yuva tutmuş canları,su kaynaklarımızı savunan herkesi “Muratdere Ormanlarımıza Dokunma,Geleceğimize Sahip Çık. ” demeye mücadelemizde  yanımızda olmaya davet ediyoruz.Bu yanlışa  birlikte dur diyeceğiz.

Doğamıza,yeşilimize,su kaynaklarımıza Muratderemize sahip çıkacağız.Bu mücadelede Chp’li gençler olarak hep en önde olacağız.

Civar köylerde yaşayan amcalarım,teyzelerim,kardeşlerim sizlerinde bu katliama karşı çıktığınızı biliyoruz. Chp’li gençler olarak her daim yanınızdayız ve sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz.
İlk etapta 1260 hektar orman arazisi, bitki örtüsü  üzerinde yaşayan canlıların yuvası, 36.000 ağaç katledilecek.Madenin işlenmesinde günde 500 ton temiz su kullanılacak  ve kirlenmiş suyun ne olacağı belli değil bizler zarar göreceğiz.

Bu karara kabul oyu veren Akp’li ve Mhp’li İl Genel Meclis üyelerini vicdanlarıyla başbaşa bırakıyoruz.Bu karara kabul oyu vererek halkın  ve haklının  yanında durmadıklarını bir kez daha görmüş oluyoruz.
Tutunacak bir dalım  yok diyenler
Erikli ve Muratdere ormanlarına gelin ve her bir ağacın dalından tutun.
İleride tutunacak dalımız kalmayabilir.

HAZIRLANA VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!