SİLİKOZİS HASTALARI KONUŞUYOR İSİMLİ AÇIK OTURUM PROGRAMI YAPILDI

featured

Bozüyük Haber Ajansı’nın Onbirbuçuk Kafede düzenlediği Bozüyük’te Silikozis Hastaları Konuşuyor’ açık oturum programı büyük ilgi gördü.Yoğun katılımın olduğu programa silikozis hastalarının yanı sıra ,Bozüyük Sivil Toplum Kuruluşları, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi , Vatan Partisinin siyasi temsilcileri ve halktan izleyiciler katıldı. Modaratörlüğünü Muzaffer Balkan’ın yaptığı programda silikozis hastaları ve mağdurları sorunlarını programa katılan izleyicilere anlattılar.Siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları konu üzerinde çözüm önerileri sundular. Yaklaşık 3 saat süren program, siyasi parti temsilcileri olan AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ,Vatan Partisi ve sivil toplum kuruluşları silikozis hastalarından tam not aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 Şubat 2019, 14:27

    Muzeffer Balkan sizleri ve ekip arkadaşlarınızı tebrik ediyorum çok başarılı programlara imza atıyorsunuz. Slikozis hastalarımıza Allah şifa versin programı seyredene kadar hasataların bu gibi sorunları olduğunu bilmezdim.Hastaların rapor durumlarına çok üzüldüm .Başarılarınızın devamını dilerim

    Cevapla
  2. programın süresine baktım 2buçuk saat iyi dedim bi mısır patlatayım yerken programı zevkle izlerim dedim Amn allahım daha ilk mısırı ağzıma aldım arkadaşların anlattıkları şeyler mısırı boğazımda bıraktı.Allahım çok üzüldüm kahroldum sonra halime şükrettim.Ne olur allah rızası için bu insanların elinden tutacak bir babayiğit siyasetçi yokmu umarım bu programı devlet büyüklerimizde seyreder bir tedbir alırlar.

    Cevapla
Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!