Sığırcık kuşu ile olan dostlukları görenleri kıskandırıyor

featured

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Yeşilkent mahallesinde yaşayan Sibel Baltacı, bir yıl önce, daha tüyleri bile çıkmamış, ölmekte olan sığırcık yavrusunu evlerinin önünde bulduklarını ve hemen eve götürüp, marketten aldığı mamayla doldurduğu şırınga ile yavru kuşu beslediğini belirtti.

Aradan geçen bir kaç ay sonra kuşun uçmaya başladığı zaman doğaya salmak istediklerini, doğaya saldıkları zamanda bir şekilde kuşun evlerine geri döndüğünü ve balkonlarına konarak kendisini beklediğini söyledi.

Doğaya saldığımız her denememizde bir şekilde evimize geri dönüp balkona konarak bizi beklediğini gördük. Artık evimizin bir parçası ve neşesi olan sığırcık kuşuna Aşkım ismini verdik. Onsuz bir günümüz bile geçmiyor, ona çok alıştık. Aşkım’ın en büyük eğlencesi avucumuzun içinde lavaboda musluk altında duş almak, ona çok iyi bakıyoruz” dedi. Sığırcık kuşu Aşkım ile Sibel hanımın olan arkadaşlığı ise görenleri adeta kıskandırıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!