SELİM YAĞCI, “FOTOĞRAFTAKİ BİR HATA”

featured

Buzlu fotoğraf paylaşımına yoğun eleştiri bombardımanı yapılan AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, yaptığı kamuoyu açıklamasında, “Kurban Bayramı münasebetiyle protokol bayramlaşması esnasında sosyal medya hesabımdan yayınlanan fotoğraftaki bir hatanın çok farklı noktalara çekilerek siyasete alet edilmesi bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Zira şanlı Türk Bayrağımız ve ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e karşı hassasiyetim ve saygım nettir. Söz konusu fotoğrafta ilimizin seçilen belediye başkanına ve milli değerlerimize hakaret söz konusu değildir” dedi.

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin’i, Atatürk’ü ve Türk Bayrağını buzlayarak attığı fotoğraf, bayrama damgasını vururken, siyaset çirkinleşti yorumlarına da neden oldu.

TÜZÜN’DEN SERT ELEŞTİRİ

Çok sayıda kişi arasında polemik konusu haline gelen buzlu fotoğraf için yine sosyal medya hesabından yorum yapan CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, “Kaybetmek de erdemliktir derdi büyüklerimiz.

Kaybettiği kişinin fotoğrafına bile tahammül edemeyenler Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit kanlarıyla sulanmış şanlı Türk Bayrağına bile tahammül edemez duruma gelmiştir. Türk Milletinin değerlerini yok saymak kimsenin haddine değildir. Yapılan çirkin paylaşımı kınıyor, sorumlu kişiyi Bilecik ve Türk Halkına havale ediyorum” ifadelerine yer verdi.
nakliyat
bolu evden eve nakliyat
denizli evden eve nakliyat
eskişehir evden eve nakliyat

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!