ŞEHİT , GAZİ AİLELERİ VE ENGELLİLER DERNEĞİ 1.DERECE ÜYELERİNE DÜĞÜN ORGANİZASYONU ÜCRETSİZ

featured

Bozüyük Güneş Spor lokalinde gerçekleşen basın açıklamasında başkan Ümit Kök yaptığı açıklamada “Kayı organizasyonun sahibi Mustafa Kenar ile bir sohbetimizde bana çok güzel bir proje sundu. Projede Şehit Yakınları ve Gaziler derneği ile Engelliler derneği 1.derece üyelerine düğün organizasyonu sağlayalım dedi. Bu bağlamda çok güzel çalışmaları olan Engelliler derneği başkanı İsmail Çelik ve Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği başkanı İsmail Topal ile görüşüp kendilerinin onayını aldık,hep birlikte bu projeyi hayata sunalım dedik. Şehit ailesi olanların ve Engelli olanların çocuklarına ,annelerine ,babalarına ve kardeşlerine ücretsiz salonuyla birlikte bir düğün organizasyonunu hediye etmek istedik.

Bu organizasyonda yer alacak kişiler ,firmalar ; Güneş Spor Kulübü olarak bizler ,Kayı Organizasyon olarak Mustafa Kenar, Gönül Müzik olarak İsrafil Gönül ,Efem Zeybek Gurubu olarak Mustafa Yaşar Güney ve Foto SNY olarak Saniye Doğan olarak bu organizasyonu hep birlikte üstleneceğiz.

İnşallah güzel bir çalışma olur ,başarılı oluruz .Engelliler sadece ailenin içinde kalmamalı ,onlar için hep beraber birşeyler yapmalıyız, onlara hep beraber el uzatmalıyız, hep beraber dertlerini paylaşmalıyız. Şehit aileleri dersek onların acılarını anlamamız zor ama acılarını azaltmamız imkansız değil ,onların yanlarında yer alarak ,onlara destek olarak onların acılarını azaltabilirsiniz. İnşallah millet olarak zor günlerden geçtiğimiz her dönemde nasıl birlik olduysak ,bundan sonra da olmaya devam edeceğiz ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!