Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin AKP’ye katıldı

featured

Zekiye Tekin, Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın özel kalemi olarak çalıştığı sırada mobbinge maruz kalmıştı.Başkan Yalçın’ın “Belediye meclis üyesinin kızı ile çalışmak istiyorum, seni AK Masa’ya alacağız” sözleri üzerine 15 yıllık görevinden istifa etmişti.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için AKP’ye aday adaylığı başvurusu yaptı. Parti tarafından aday gösterilmeyen Tekin, bu kez bağımsız olarak adaylık başvurusunda bulundu. 600 oy farkla belediye başkanlığını kazanan Tekin, aynı zamanda Pazaryeri Belediyesi’nin de ilk kadın belediye başkanı oldu.

AKP’YE KATILDI

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in AKP Grup Toplantısı’nda bugün partiye katıldığı açıklandı. Tekin’in Pazaryeri Bağımsız Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Genel Merkezi’nin davetini halkıyla istişare ederek değerlendirdi ve bugün TBMM de yapılan AK Parti Genel Kurulu’nda T.C. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takılarak resmen Ak Parti Pazaryeri Belediye Başkanı unvanını aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!