PARKLAR KİMLİĞİ BELİRSİZ TOPLUM DÜŞMANLARI TARAFINDAN TAHRİP EDİLİYOR

featured

Bozüyük’te kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından vatandaşların ödediği vergiler ile yapılmış olan parklardaki oturma grupları, banklar ve kapılara zarar verildi.

Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı tuvalet kapıları, 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Yeni Mahalle Yokuş Sokak Parkı ve 4 Eylül eski park alanında bulunan kamelyaların çatıları yakılarak ve çatılı piknik masaları yerlerinden sökülerek kamu mallarına büyük ölçüde zarar verildiği tespit edilirken olayın hemen ardından Bozüyük Belediyesi ekipleri tadilat ve yenileme çalışmalarına başladı.

Vatandaşların vergileri ile yapılan ve milli bir servet olan, tüm vatandaşların faydalandığı kamu mallarına zarar verenlerin yakalanması ve cezalandırılması için gerekli çalışmalar başlatılırken, Belediye ekipleri bu tarz saldırılara karşı tüm vatandaşların duyarlı olmasını ve böyle bir olayla karşılaştıklarında polis ya da zabıta ekiplerine bilgilendirme yapmalarını istediler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!