ÖĞRETMEN YASEMİN EREN’İN ADI PARKTA YAŞATILACAK

featured

Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden Zeliha Demirkol ve Sevim Pamuk Başkan Bakkalcıoğlu’na geçtiğimiz yıllarda üzücü bir trafik kazasında yaşamını yitiren öğretmen Yasemin Eren’in isminin Vişne evleri arkasına inşaa edilen yeni parka verilmesi nedeni ile teşekkür ettiler.

Kızlarının isminin parkta yaşatılacağından duydukları memnuniyeti dile getiren Demirkol ve Pamuk konu ile ilgili olarak hem mutlu olduklarını hem de çok duygulandıklarını dile getirdiler. Başkan Bakkalcıoğlu misafirlerine nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek “ Değerli öğretmenlerimizden Yasemin hocamız pek çok öğrenci yetiştirdi, emekleri unutulmaz. İsmi de uzun yıllar Vişne evleri arkasındaki parkımızda yaşayacak” dedi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile birlikte Meclis Üyesi İsmail Yemen’de hazır bulundu. Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından Ekim ayı meclis toplantısında verilen yazılı önergede yer alan “Şehrimizin gelişmesinde ve tanıtılmasında katkısı bulunan ve halkımıza kalıcı hizmetleri bulunan, Necmi Soylu, Osman Rusçuk ve Yasemin Eren isminin uygun görülen park, cadde, bulvar vb. yere verilmesi” konusu Kasım ayı meclis toplantısı gündemine alınarak İmar Komisyonuna sevk edilmişti.

İmar Komisyonunun çalışmalarını tamamlamasının ardından ise; Kasım ayı meclis toplantısında geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Belediye Meclis üyesi Necmi Soylu’nun adı Düzdağ 1. Caddesi’ne, Bozüyüklü önemli iş insanı Osman Ruscuk’un adı, sanayi tesisleri önünde bulunan İsmet İnönü Caddesi’nin Yeşilkent Caddesi’nden Kütahya Kavşağına kadar olan kısmına ve elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Öğretmen Yasemin Eren’in adı da Vişne evleri arkasına inşaa edilen yeni parka verilmişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!