Murat Kiremitçi Bilardo Dünya şampiyonası için UMB World Players Ranking Edition’a katılıyor

featured

Uzun yıllardır bilardo alanında bir çok başarısı olan Murat Kiremitçi, en son Ankarada gerçekleşen Amerikan bilardo şampiyonasında, ipi göğüsleyerek şampiyon olmuştu.Murat Kiremitçi Bozüyük Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada “dünya kupasına ev sahipliği yapacak ilimiz Antalyada düzenlenecek olan 2020 Dünya Bilardo şampiyonasına katılabilmek için UMB World Players Ranking Edition 2020 dünya kupası benim için çok önemli.

Zira dünya kupasının yolu İstanbuldaki müsabakayı kazanmam gerekiyor. Allah’ın izni ve yanımda Bozüyük halkımın nefesi ile bunu başarmam en büyük hedefim.

ÜLKEMİZ BİLARDO ALANINDA DÜNYA BİRİNCİSİ

Ülkemiz bilardo alanında Dünya’da birinci sırada olduğu için çok mutluyum. Yalnız buna rağmen çalışma sahalarının eksikliği ve bu spora karşı ilgisizlik beni gerçekten üzüyor. Normalde bu sporun çocukların gelişimi açısından çok önemlidir. İsterdim ki herkesin bu sporun Türkiye’de gelişmesi için elini taşın altına koysa. Emin olun ki bu ülkede çok daha başarılı bilardo sporcuları çıkacaktır” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!