Murat Kiremitçi 2020 Türkiye snooker şampiyonasına katılıyor

featured

Türkiye Bilardo Federasyonu, 2020 Türkiye Snooker Şampiyonası’nın 17-23 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da düzenleyeceğini duyurmuştu. Bilecik ilini temsil etmesi için Türkiye Bilardo Federasyonu Bozüyük’lü bilardocu Murat Kiremitçi’yi yarışmaya davet etti.

2020 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Snooker Şampiyonası erkekler kategorisi müsabakaları, İstanbul Küçükyalı semtinde yapılacak. 17-23 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan şampiyonaya ilimizi temsil eden Murat Kiremitçi yaptığı açıklamada şunları söyledi;


Şampiyonaya, çevremizde alt yapı eksikliğinden dolayı zor şartlar altında hazırlanıyorum. Civarımızda bir tek snooker masası Bursa’da bulunmakta, bu yüzden beş günde bir Bursa’ya gitmek zorundayım.


Bu zor şartlar altında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çetinbaş giyim sahibi Maşallah Çetinbaş, Bozüyük Türk telekom bayii sahibi Okay Karabıyık, M-Profit Fitness salonu sahibi milli takım sporcumuz Muhammet Ali Özcan, Akare reklam sahibi Adem Akkaya , Bozüyük Mühendislik’ten Yakup Yüce’ye, Bozüyük Tüketici hakları derneği başkanı Hayrettin Sabırlı’ya sizlerin aracılığı ile çok teşekkür ederim. Halkımız şampiyonada dualarını benden esirgemesin, hedefim bu zor şartlar altında da olsa hedefim Türkiye şampiyonluğu” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!