MUHTARLAR TOPLANTISI BOZÜYÜK’TE YAPILDI

featured

Grand Çalı Otel’de gerçekleştirilen toplantıya; Bilecik Valisi Bilal Şentir’ün yanı sıra Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Şentürk, Bilecik ve ilçelerinde kamu kaynaklarını verimli şekilde kullanılmasını sağlayarak işbirliği içerisinde, birinci kalitede hizmet sunmak istediklerini ifade etti. Vali Bilal Şentürk, Bozüyük ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştuğu toplantıda, muhtarlardan, köy ve mahallelerinde kimsesiz, yaşlı ve özel durumu ile ihtiyacı olan vatandaşları bildirmelerini isteyerek ”Kimsesi olmayan vatandaşımızın, kimsesi biz olmak zorundayız.” dedi.

Bilecik küçük ”İl” ifadesi kullananlara Bilecik büyük bir il değil ama ”butik il” ifadesi kullandıklarını vurgulayan Vali Şentürk, ”Bilecik, her şeyin en iyisinin olabileceği bir il. Bozüyük ilçesi, Türkiye açısından kavşak noktasında bulunmasının yanında, aynı zamanda ilimizin dışarıya açılan yüzü. Gerek sanayisi, gerek sahip olduğu tarihi doğal değerleri, gerekse tarımsal üretim potansiyeli ile oldukça zengin. Bununla birlikte hem istihdam kapısı olarak, hem de ürün çeşitliliği olarak ülkenin ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sağlayan bir ilçe” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!