Mevcut vergi düzeni sokaktaki vatandaşımız ve milletimiz için zulüm haline gelmiştir

featured

7den 70’e partililerin doldurduğu arena Gelecek Saadetle gelecek, Saadet gelecek yüzler gülecek sloganlarıyla inledi. On binlerce vatandaşın katılım gösterdiği tarihi kongre canlı yayın ve sosyal medya aracılığı ile milyonlara ulaştı.Bu heyecan,coşku ve şölene ekranları başındaki milyonlar şahitlik etti.

Bu dava,bu sevda,bu vatan bizimdir

Konuşmasına başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “Bu dava,bu sevda,bu vatan bizimdir. Karacaoğlan bizim,dadaloğlu bizim,Yunus Emre bizimdir.Ahmet Yesevi,Pir Sultan Abdal,Hacı Bektaş ,Mevlana bizimdir. Kürdü,Türkü ve Çerkezi bizimdir. Beraberce şehit gazi diyen Aşık Veysel bizimdir.Semah bizim, halay bizim, horon bizimdir.Bu çağrımız Kürt’e, Türk’e,Aleviye, Sünniye, Laza, Çerkeze Arnavuta Boşnakadır.Bu çağrımız dindara muhafazakara libarele sosyal demokratadır.

GELİN CANLAR BİR OLALIM

Görüşü düşüncesi ne olursa olsun 82 milyon ülke evladınadır.Gelin canlar bir olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz ifadelerini kullandı.Konuşmasının devamında Saadet Partisi bilgi ve hakikat hareketidir bütün çalışmalarını veri ve bilgi merkezli yapar.Algılara teslim olmaz.İftiraya karalamaya gerçekle alakası olmayan algı operasyonlarına itibar etmez.Algı oluşturmak için hamasete başvurmaz. Hakikatin ardından yürür.Güçlü süratli ve yaygın kalkınmanın bilimsel çalışma ve üretimle olacağını bilir.

Saadet Partisi güçlünün hukukunu reddeder

Saadet Partisi güçlünün hukukunu reddeder.Gücün tek elde toplanmasına karşı çıkar.Her koşulda Hakk’ın hakim olması için mücadele eder.Saadet Partisi tam bağımsızlık hareketidir.Ekonomiden sosyal hayata askeri imkanlardan yüksek teknolojiye tüm alanlarda kendi kendine yetebilen bir ülkeyi savunur.Şahsiyetli bir dış politika olmazsa olmazıdır. Bu sebeple tarihi coğrafi ve kültürel bağlarımız olan ülkelerle her türlü işbirliğine önem verir ifadelerini kullandı.

Saadet partisinin ülke sorunlarına karşı çözüm esaslarını sıralayan Karamollaoğlu “Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynaklarını üretime ve istihdama yönlendirecek hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Bize emanet edilen kamu mallarına ve imkânlarına yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız.Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız.Hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız. Eşimize dostumuza kamu ihalelerini dağıtmayacak ulufe verir gibi makam ve mevki tahsis etmeyeceğiz.Şeffaflığı ve hesap verebilirliği kamu yönetiminin vazgeçilmezi haline getireceğiz dedi.Üreten ve hakça bölüşen bir ekonomik sistem kuracağız diyen Karamollaoğlu, bugünkü ekonomi rant ekonomisidir.

Vergi zam faiz düşük ücret ve düşük taban fiyatları vasıtasıyla halkın sahip olduğu bütün imkanlar elinden alınmaktadır.Özelleştirme adı altında milletin tasarrufları ile oluşturulmuş milli kuruluşlar şaibeli bir şekilde yabancı ve yerli tekellere haraç mezat satılmıştır. Bunun sonucunda ülke ekonomisinin bel kemiği durumundaki tesisler güvenlik ve savunmamızla ilgili sektörler dahil tüm birikimlerimiz milletimizin elinden çıkmıştır.

Saadet Partisi iktidarında bu yanlışlardan derhal vazgeçilecek ülke Kaynakları rantiyeye heba edilmeyecek,çılgın değil akıllı projelerle ülkemizin öncelikleri belirlenecektir.İktidarların sorumsuzca yaptığı harcamalar neticesinde devletin gelirleri giderlerini karşılayamamaktadır.Bunun sonucunda fatura ne yazık ki vatandaşa kesilmektedir.

Mevcut vergi düzeni sokaktaki vatandaşımız ve milletimiz için zulüm haline gelmiştir.Çarpık ve adil olmayan vergi sisteminde köklü reformlar gerçekleştirilecektir.Saadet Partisinin iktidarında Ehliyet ve liyakata önem vereceğiz, yeniden üretim seferberliği başlatacağız emeklilikte yaşa takılanların atanamayan öğretmenlerin mağduriyetlerini en kısa zamanda çözeceğiz diyen ve ülke sorunlarına çözüm bekleyen tüm milletimize ümitvar olmalarını ümitsizliğe düşmemelerini söyledi.

HABER: Bozüyük SAADET PARTİSİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!