Saadet Partisi Bilecik il başkanlığı 8. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi

featured

Saadet Partisi Bilecik il başkanlığı 8. Olağan genel kurulu, divan üyeleri, Salih Berber, Fesih Bingöl, Mehmet Atmaca, Talha Bilmez ve Recep Aygün’ün belirlenmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Saadet Partisi Bilecik il başkanı Ethem Ersöz, açılış konuşmasında şunları belirtti.

“Yaşadığımız sorunlar ortadayken mahallemizdeki, ilçemizdeki, ülkemizdeki sorunlara kayıtsız kalamayız. Ne yazık ki Dünya’da kendi dünyasını cennete çevirmek için, başkalarının dünyalarını cehenneme çevirmekten geri durmayanlar var! Sayıları az, ama güç onların elinde. Paraları var, silahları var ve basını istedikleri gibi kullanıyorlar!” dedi.

İl başkanı Ersöz konuşmasının devamında “Bunların karşısında mücadele edenler de var, işte bu salondakiler! Birde bütün bu olup bitene kayıtsız kalanlar!

Amacımız bu gün yapılan hataları yapmaya devam edecek, daha uzun boylu, daha gür sesli birini seçmek değil, amacımız yapılan doğruları koruyarak hataları düzeltmek, amacımız adaletin sağlandığı ilkeler dayalı sistem kurmaktır” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!