Saadet Partisi’nden Tüketici hakları ve Emekliler derneğine istişare ziyaretleri

featured

Bozüyük Saadet Partisi İl başkanı Ethem Ersöz, ilçe başkanı Necip Meral ve Saadet Partisi Gençlik kolları bölge başkanı Osman Sedat Akyüz Bozüyük’te faaliyet gösteren Tüketici hakları ve Emekliler derneğine istişare ziyeretlerde bulundu.

Tüketici Hakları derneğinde yapılan ziyarette, Saadet Partisi İl başkanı Ethem Ersöz, ilçe başkanı Necip Meral ve Saadet Partisi Gençlik kolları bölge başkanı Osman Sedat Akyüz gündeme ait birçok konuyu dernek başkanı Hayrettin Sabırlı ve Emekliler derneği başkanı Ramazan Peker ile görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Resmi enflasyon oranında yapılan yüzdelik zamların emeklilere hiçbir anlam ifade etmediğini belirten Emekliler derneği başkanı Ramazan Peker, emeklilerin sorunlarını ve yaşadıkları sıkıntıları, Saadet Partili ziyaretçilere anlattı. Bozüyük Tüketici Hakları derneği başkanı Hayrettin Sabırlı’da ekonomik göstergelerin gerçeği yansıtmadığını, tüketicinin tükendiğini belirtti.

Saadet Partisi İl başkanı Ethem Ersöz, yaptığı açıklamada, yapılması gerekenin, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde zam uygulanması gerektiğini, emeklilik sisteminin en büyük sorunu olan intibak sorununun da bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti. Şu anki sistemi eleştiren Ersöz, “hükümet bir yandan tüm emeklileri yoksullaştırırken diğer yandan da emekliler arasındaki adaletsizliği de derinleştirmektedir. Emeklileri bir ülkede belirlenen en düşük ücret seviyesinden daha düşük maaşlara mahkum ettiler” dedi.

Tüketici Hakları derneği başkanı Hayrettin Sabırlı ve Emekliler derneği başkanı Ramazan Peker, Saadet Partisi yetkililerince yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!