Mete Yüksel’in şapka çıkartılacak projesi. Bozüyük Sosyal dinlenme ve eğlence tesisleri

Bozüyük İYİ Partiden Belediye başkan adayı Miraç Mete Yüksel, gençler için çılgın niteliğindeki projelerini Bozüyük Haber Ajansı muhabirine anlattı. Bozüyük Sosyal dinlenme ve eğlence tesislerinin yılın 12 ayında hizmet vereceğini söyleyen Mete Yüksel, bunun şehrimize hem eğlence, hem istihdam, hem de turizm olarak katkı sağlayacağını bildirdi.

featured

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Bozüyük İYİ Partiden Belediye başkan adayı Miraç Mete Yüksel, “Bozüyük halkına yılın 12 ayında hizmet verecek, gençlerin, çocukların ve ailelerin eğlenme ve hoşça vakit geçirme ihtiyaçlarını Bozüyük Sosyal dinlenme ve eğlence tesisleri ile gidereceğiz” dedi.

BOZÜYÜK SOSYAL DİNLENME VE EĞLENCE TESİSLERİMİZ YILIN 12 AYI HİZMET VERECEK
Bu tesislerimiz yılın 12 ayı hizmet verebilecek. Kapalı ve klimalı tesislerimizde ailelerimiz ve gençlerimiz hiç bir mevsimde evlerine mahkum olmayacak.

Konu hakkında detaylı bilgi veren Miraç Mete Yüksel “Kuracağımız Bozüyük Sosyal dinlenme ve eğlence tesislerin neler yok ki.. Tesislerimizde lunapark, buz pateni, bowling salonu, kay kay pistleri, kafeler, restaurantlar, miniatürk benzeri tema parkları, sinema salonları olacak.

İster arkadaş guruplarınızla birlikte bowling oynayın, ister buz pateni kayın, kaykay pistlerimizde enerjinizi dökün, ister Lunapark ve tema parklarımızda çocuklarınızla birlikte eğlenin.

En güncel vizyon filmlerini Bozüyük Sosyal dinlenme ve eğlence tesislerinin sinema salonlarından izleyebilirsiniz.

Yoruldunuz mu? Tesislerimizde yer alan bir çok kafeteryalarımızın birinde soluklanabilir, kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Acıktınız mı? sorun değil! yine tesislerimizde bulunan fastfood veya lokanta, restoranlarımızda birbirinden zengin menüler ile ister aileniz, ister sevdiklerinizle bu lezzetlerle tanışabilirsiniz.

SANATIN VE SANATÇININ YANINDAYIM. BU TESİSLERDE ONLARDA YERLERİNİ ALACAKLAR
Sanatın ve sanatçının daima yanındayım diyen Mete Yüksel, tesislerimizde el sanatlarının ve sanatçılarımızın eserlerini tanıtıp, satabilecekleri kendilerine istihdam sağlayacağımız dükkanlarımız da olacak. Ayrıca sanatçılarımız sergilerini de bu tesislerde sergileyecekler.

İster alışveriş yapın, bunlar bana yetmedi derseniz de tesisimiz de bulunan kültür ve sanat aktivitelerine katılabilir, günün stresini üzerinizden atabilirsiniz” dedi.

“Bozüyük’lü hemşehrilerimin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyorum” diyen Miraç Mete Yüksel, vizyon projelerle Bozüyük’ü bir marka şehir haline getirebilmek, halkımıza ve gençlerimize sahip çıkmak ve onların hayalini gerçekleştirmek benim en büyük hedefim olacak” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!