İrfan Öz İYİ Parti’den Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti’de Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığı süreci başladı. İrfan Öz, Bozüyük Belediye Başkan Adaylığı için aday adaylığı müracaat belgesini İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Yusuf Çırak’a teslim etti.

featured

Aday Adaylığı başvurusu yapan İrfan Öz, yaptığı basın açıklamasında; “İlçemizin ve çocuklarımızın geleceğine yön verme sorumluluğunu üstlenmek için Bozüyük Belediye Başkanlığına aday adaylığımı sizlere sunmaktan onur duyuyorum.”

“İlçemizin, Ülkemize ve dünyaya açılan bir kapı olmasını arzu ediyorum. İnsana ve aileye, teknolojiye, üretime ve istihdama yapılan yatırımları, ilçemizin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle harmanlayarak, Bozüyük’ümüzün potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak istiyorum. “Birlikte Bozüyük’ümüzü daha gelişmiş ve her açıdan zengin bir İlçe yapma düşüncesiyle yola çıkıyorum. Bir baba olarak, tüm çocuklarımızın daha iyi bir dünyada yaşamasını hayal ediyorum.”

“Bozüyük’ün her bir sakini için daha konforlu, sosyal hayatın olduğu, eşit imkanlar sunan bir kent olmasını amaçlıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında, bu anlamlı dönemde,, desteğinizle hep birlikte başaracağımıza inancım tam” ifadelerine yer verdi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!