Kime hizmet ediyorsunuz ! Getirin idamı temizlensin vatan hainleri !

Emekli 104 amiralin imzasını taşıyan bildiriye karşı Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve sosyal dayanışma derneği başkanı Celalettin Ateş'ten sert tepki geldi. Başkan Ateş Emekli 104 amirali kargaşa yaratmakla, ülkenin önünü kesmekle suçladı. Ateş yaptığı açıklamada şunları belirtti;

featured

En son düşüncenizi ete kemiğe bürüterek canlandırmak isteyenler bacağında sadece donuyla 15 temmuzda asfaltı öpüyorlardı, güya 104 Amiral emeklisi bir araya gelmiş kendilerince ayar vermeye kalkıyorlar, akıllarınca ültümatom veriyorlar, böyle yaparak biyerleri harekete geçirebilirmiyiz, ülkede bir kargaşa yaratabilirmiyiz, ülkenin önünü kesebilirmiyiz, hani belki daha büyütüp birşeylerler yapabilirmiyiz, varmı başka açıklaması? Siz bu ülkede çalışmalarınıza karşılık paranızı aldınız, şimdi emekli olarak yine paranızı alıyorsunuz, lojman, koruma en güzel imkanlar sunuluyor, bu Ülkeden daha ne istiyorsunuz?

Ülkemizi emperyalistler kuşatmış, durmadan herkoldan saldırıyorlar, ekonomisine, sınırlarına, mavi vatana, dost ve kardeş ülkelere, Ülkemiz emperyalistlere karşı mücadele ederken neredesiniz! Kaçınız bir araya geldi de emperyalistlere karşı bişey söylediniz, şimdi çıkmış kendi Ülkenizi sanki çok başlıymış gibi itibar düşürücü yazılarla zarar veriyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz, eğerki vatansever olsanız bugüne kadar dış mihraklara karşı bişeyler söylerdiniz.

Çalıştığınız dönemde Fetö terörü içinize kadar girdi, vatanı o zaman düşünmediniz mi? Halkımız artık daha çok birleşerek dış düşmanlarla birlikte içeride hainlere karşıda topyekün mücadele için milli olan herkes kenetlenmeli şimdi birlik olma zamanı. Siyasetçiler siyasetini, bürokratlar görevini yapsın emeklilerde işine baksın, varsa bu Ülke için yapacakları bişey yapılması gereken yerlere gelip öyle yapsınlar.

Eyyy ayarcılar cesaretiniz varsa parti kurup siyaset yapın, delikanlı iseniz sokağa çıkın boyunuzun ölçüsünü alalım, eskidendi öyle Ülkemizde hadsiz şekilde ahkam kesmek, herkes haddini bilsin Hükümetimize sesleniyorum, getirin idamı artık temizlensin vatan hainleri

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!