Kenti yönetmenin en demokratik yollarından biri kent konseylerini harekete geçirmektir

featured

Dodurgalılar Derneği Başkanı Emrah İYAN ve yönetim kurulu üyeleri Bozüyük Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kuruluna makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dodurgalılar derneğinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Nurettin OYDU, Kent konseylerinin kurulma amacı kentin dinamiklerini harekete geçirmek ve kenti birçok yönden geliştirmektir. El birliğiyle kenti yönetmenin en demokratik yollarından biri de kent konseylerini harekete geçirmektir” dedi.

24 Temmuz Basın ve Gazeteciler günü dolayısıyla,bu topraklarda olup biteni, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına, güçlenmesine ve markalaşmasına katkı ve emek veren tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Hayırlı hizmetlerde bulunarak ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için halen emek veren; başta Bozüyük te görev yapan arkadaşlarımız olmak üzere, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!