BOZÜYÜK MÜFTÜLÜĞÜ 2019 YAZ KUR’AN KURSU FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

featured

Bozüyük Müftülüğü 2019 Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvası  Birincisi Ertuğrulgazi  Cami Kur’an Kursu  şampiyon oldu.

Bozüyük Müftülüğü 2019 Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvasına  Hasan Hüseyin ÇEVİK  Toki   Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları, Harun KARA Soğukpınar  Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları, Mustafa PEHLİVAN Manişar Osmangazi  Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları,  Munsur KOÇ, Yunus TOPÇU,  İçköy Şeyh Edebali  Cami Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları,  Nail  AYDIN , Ahmet GÜDEN  Soğukpınar Cami  Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları,  Ahmet CANSIZ Hamzabey  Türbe Cami Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları,  Ziyattin  ÜNAL,     Recep PAPİL  Uku Cami Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları,  Kasım PETEK, İsa ŞANLITÜRK  Ertugrulgazi Cami Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları, Ercan BABACAN  Yenidoğan Cami Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları,  Halit IŞIK, Mustafa TAŞ,  Yeşil Cami  Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları, Salik KARACA  Turguralp Cami Yaz Kur’an Kursu görevlisi ve sporcuları , Hakemler   Selçuk ÖZDEMİR,  Cıhat  KAYA katılmışlardır.

Kapanış konuşmasın da Bilecik l Müftüsü Necati AKKUŞ  Tüm emeği geçen velilere, görevlilere ve sporculara teşekkür etti . Başarılar diledi

Bozüyük Müftülüğü 2019 Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvası   kupa törenine  Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ,  Bozüyük İlçe Müftüsü  Mustafa TOPAL, İnhisar İlçe Müftüsü  İbrahim KOÇ,  Bozüyük Gençlik  ve Spor İlçe Müdürü  Rüştü YILDIRIM, Bozüyük İlçe  Vaizi  Yasin KARA, Murakıp Osman AVCI , davetliler ve veliler katıldı.

Turnuva  Birincisi Ertuğrulgazi  Cami Kur’an Kursu Kaptanına Kupasını  Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ  takdim etti.  Tüm emeği geçen görevlilere ve sporculara teşekkür etti . Başarılar Diledi

Turnuva İkincisi Toki Cami Yaz  Kur’an  Kursu  Kaptanına kupasını  Bozüyük  İlçe Müftüsü  Mustafa TOPAL takdim etti.

 

Turnuva Üçüncüsü  İçköy Şeyh Edebali  Cami Yaz  Kur’an  Kursu  Kaptanına kupasını  İnhisar  İlçe Müftüsü  İbrahim KOÖ takdim etti.

Selçuk ÖZDEMİR  kapanışta tüm katılımcılara teşekkür etti.   Bozüyük Müftülüğü olarak 2020 Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvası nın tüm içlerin katılımını sağlamak dileğiyle  toplu resim çekimine geçildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!