Güneş spor kadın kolları Abdulhamit bilgen ve tüm sehitlerimiz için mevlid programı düzenledi

featured

Güneşspor kadın kolları başkanı ve aynı zamanda ‘İhtiyacın olmayanı ihtiyacı olana verelim‘ gurubunun yöneticisi olan Kısmet sağlam şunları söyledi;
“Yeni oluşturmakta olduğumuz Güneş spor kadın kolları komisyonu bayan üyelerimiz ile birlikte bir mevlidi organize ederek ‘söz konusu vatan olunca gerisi teferruat dedik’ ve Bozüyük’lü hanımlarımızla tek yürek olarak yüzlerce eli aynı duada birleştirebildik.

Davetimizi kırmayıp duamıza katılan tüm Bozüyüklü hanımlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Acılı günlerine rağmen davetimize katılan şehit yakınlarına canı gönülden güç ve destek olmaya gayret ettik. Vatan uğruna şehit düşen evlatlarımız için ne yapsak az ,onların ailelerinin acılarını dindiremeyiz belki ama bir nebze olsun onları anlamaya yanlarında olmaya gayret ettik.

DİLEĞİMİZ VE DUAMIZ… Ezanımız susmasın,!
Bayrağımız inmesin!
Evlatlarımız Toprağa düşmesin!
Anaların yürekleri kor olup yanmasın!
Vatandaşlarımız bu topraklarda huzurla yaşasın ve mazlumlara edilen zulümler bitsin…!

Güneşspor kulübü başkanı Ümit Kök bey aynı hassasiyetle hafta sonu oynadıkları müsabakalarda şehidimizin isminin yazılı olduğu pankart ile ‘acınız acımızdır’ diyerek şehit ailelerinin her koşulda yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Başımız sağolsun, bu acıları bir daha yaşanmasın, dileklerimizle tüm şehit ailelerine sabırlar diliyoruz ve sürmekte olan BARIŞ PINARI harekatındaki tüm Mehmetciklerimize Allah sizinle olsun, ayağınıza taş değmesin diyoruz.
Emeği geçen B.yardımcımız Figen ŞARK CERRAH, hoca hanımlara ve emeği geçen komisyondaki tüm bayan arkadaşlarıma ve ayrıca sponsorlarımıza da çok teşekkür ederiz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!