Barış pınarı harakatına gönüllü olmak için dilekçe verdiler

featured

Bozüyük askerlik Şubesi önüne gelen Bozüyük şehit aileleri ve gaziler derneği üyeleri, Barış Pınarı Harekatı’nda görev almak için yazdıkları dilekçeleri teslim etti.

Bozüyük şehit aileleri ve gaziler derneği başkanı İsmail Topal konu üzerinde yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de Fırat’ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak için başlattığı operasyona katılmak isteyen Bozüyük şehit aileleri ve gaziler derneği üyeleri bu gün toplanıp, Barış Pınarı harekatında gönüllü olarak, 9 gazi ve 3 şehit babası olarak dilekçe verdik.İmzaladığımız dilekçemizde her türlü göreve hazır olduğumuzu belirttik. Yüce Allah Türk ordusunu ve milletimizi korusun” dedi.

Dilekçelerini teslim ettikten sonra Bozüyük şehit aileleri ve gaziler derneği üyeleri Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Azez’e yakın Tel Rıfat’taki Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait üsse düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit ‘in ailesine taziye ziyaretinde bulundular

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!