GENÇ YAZAR DOĞUKAN CEDAY MERCAN KİTABININ İMZA GÜNÜNDE BOZÜYÜK HALKI İLE BULUŞTU

featured

Kitabı Paradoks Eliyasa hakkında bilgi veren Doğukan Ceday Mercan “ senelerce babamın tavsiyeleri üzerine kitaplar okuyorum ,okudukça ufkumun genişlemesine yardımcı oldu bu kitaplar ,sonunda kitap yazma gibi hedefim oldu. Paradoks Eliyasa isimli kitabımı yazmakla bu hedefimi gerçekleştirdim. Bu kitabım dünya tarihinde olan olayları farklı bir bakış açısıyla yeniden ele alıp değiştirdiğim bir roman haline geldi.

Bozüyük lü olmam nedeniyle kitabımda Bozüyük e ve bazı köylerinede yer verdim. Bu gün de kitabımın imza ve tanıtım günümüz vardı , imza günümde Bozüyük halkı ile buluştum , gerçekten çok ilgi gösterdiler. Hepsine çok teşekkür ederim. Eğer ilgi bu şekilde devam ederse kitabımın ikinci serisini çıkarmayı düşünüyorum.”

“Kitabımın basımında sponsorluk yapan sayın belediye başkanımız Fatih Bakıcı ve Güneş Spor kulübüne katkılarından dolayı teşekkür ederim ,ayrıca kitabım internet ortamında büyük kitap satış sitelerinde yerini aldı” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!