Bozüyük MHP Seçim bürosu açıldı

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük’te seçim bürosunu coşkulu kalabalıkla birlikte açtı.MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, MHP Bozüyük İlçe Başkanı Hakan Şankaya, Bozüyük Belediye Başkan Adayı Oğuz Sertler, belediye ve il genel meclis üye adayları ile partililer, Şeyh Şamil Parkında buluştu.

Kalabalık, esnafı ve vatandaşları selamlayarak İsmet İnönü Caddesindeki seçim bürosuna geldi. Burada ilk olarak konuşan MHP Bozüyük İlçe Başkanı Hakan Şankaya, 3 dönem burada belediyenin MHP’de olduğunu hatırlatarak, üç hilalli bayrağı tekrar Bozüyük Belediyesinde dalgalandırmak istediklerini söyledi.

Bozüyük’te eşit hizmet edeceğiz

Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük Belediye Başkan Adayı Oğuz Sertler, 3 dönem burada üç hilali iktidar ettiklerini belirterek, “Aynı heyecanla, aynı gururla tekrar yola çıktık. Biz inanmış insanlar burada belediyeyi alarak insanları ötekileştirmeden, ayırt etmeden Bozüyük’te eşit hizmet edeceğiz.

Bozüyük’te tekrar iktidar olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, bu gayeyle yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bozüyük’te, engelli kardeşlerimiz için, bayanlarımız için, esnafımız için, işçimiz için tekrar el ele, gönül gönle vererek yönetime talibiz. Herkesin desteğiyle 31 Mart’ta inşallah bu işi bitireceğiz” dedi.

Metin Nurullah Sazak Oğuz Sertler’e destek istedi

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak da, MHP’nin Bozüyük Belediye Başkan Adayı Oğuz Sertler’e destek istedi. Konuşmaların ardından duaların edilmesi ve kurban kesilmesiyle MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, MHP Bozüyük İlçe Başkanı Hakan Şankaya ve Bozüyük Belediye Başkan Adayı Oğuz Sertler, kurdele keserek seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!