Eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet, Öz kızına tacizden 30 yıl hapis

featured

Bozüyük ilçesinde tartıştığı eşi Dilek K.’yı (41) defalarca bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Arif K., ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, öz kızına cinsel istismar suçundan ise 30 yıl hapse mahkum oldu.

Olay, geçen yıl nisan ayında Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi’nde meydana geldi. Evli olan Arif K. ve Dilek K. çiftinin aralarında çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Arif K., eşini defalarca sırtından bıçaklayıp öldürdü. Polis ekiplerince gözaltına alınan Arif K. çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede ile sanık Arif K. hakkında ‘kasten öldürme’ ile öz kızı N.K.’ya (olay tarihinde 17 yaşında olan) ‘cinsel istismar’ suçlarından Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına sanık Arif K., Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile tutuklu olduğu cezaevinden katıldı. Savunmasında çok pişman olduğunu ifade eden sanık Akif K., kızı ile eşinin kendisine komplo hazırladığını öne sürerek, “Eşim beni aldatıyordu. Bundan kaçmak için 4 defa şehir değiştirdim. Her gittiğim şehirde bir sevgili yaptı. Bende sevgililerini öldürmek için başka illere taşındım.

Son sevgilisiyle yaşadığı cinsel ilişkisini itiraf etti. Kızım o dönemlerde uyuşturucu kullanan biri ile takılıyordu ve onunla evlenecekti. Bende onu normal biriyle evlendirmek istedim, annesi ve kızım bana komplo kurup cezaevine attırmak istediler. Eşim bana ‘kıza sahip çıkamadın’ diyerek küfür edip yüzüme tükürdü. Sinirlerime hakim olamadım ve bıçakladım. Cinsel istismar izmir escort suçlaması ise bana kızgın oldukları için bir komplodur” diyerek kendisini savundu.

KIZINA İSTİSMARDAN 30 YIL

Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, son savunmaların ardından sanık Arif K.’ya ‘kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Öz kızına cinsel istismarla suçlanan baba Arif K. ayrıca ‘cinsel istismar’ suçundan da 30 yıla hapse mahkum edildi. Mahkeme heyeti eşini öldüren ve kızına cinsel istismarda bulunan Arif K.’ya ‘iyi hal’ indirimi uygulamadı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!