Egsoz terörü Bozüyük halkını Canından bezdirdi

featured

Bozüyük Haber Ajansı muhabirine konu üzerine dert yanan bir çok vatandaşımız, yaptıkları açıklamalarda “Gösteriş meraklısı gençlerin gürültü hobisi halkımızı sağlığından etmeye ,psikolojimizi bozmaya başladı. Günün her saatinde bilhassa akşamları ,hatta gece yarıları sokaklarda ara gaz vere vere kullanılan motor ve otomobillerin oluşturduğu gürültü sinirlerimizi yıprattı.

Şuna kesinlikle emin olsunlar ki; Hiç kimse “vay be şuna bak ne güçlü bir araba” demiyor. Arkalarından yiyorlar küfürü. Yani küfür ve ceza yemekten başka hiçbir işe yaramıyor bu egzozlar. ”

BUNLARA KİM DUR DİYECEK
“Taktırıyorlar araca bir düğme, düğmeyi açtığında başlıyor patlamaya! Kapattı mı her şey yolunda. Üstelik trafik kontrolünde ise düğmeyi çeviriveriyorlar. Bozüyük’te abartılı egzoz ve modifiye araçları ile ‘Caka satacağım’ diye trafikte magandalığa soyunanların sayısı son günlerde artış göstermeye başladı. Daha çok modifiyeli ve motosikletlerde abartı egzoz kendini gösteriyor. Vatandaşları çileden çıkaran bu şahıslar, gündüz gece demeden egzoz patlatıyor. Trafik ekiplerini, Asayiş şube ekiplerini göreve çağırıyoruz.” dediler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!