Instagram hesabı nasıl silinir? Instagram kalıcı olarak kapatma linki…

featured

Instagram’da olmaktan vazgeçen ya da hesap değişikliği yapan kullanıcılar Instagram hesap silme işlemini nasıl yapıldığını merak ediyor. Peki Instagram hesabını silmek için ne yapmak gerekir. Instagram hesabını silmek için direkt link bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz…

INSTAGRAM HESAP SİLME, HESAP KAPATMA
INSTAGRAM HESABI SİLME LİNKİ

BİLGİSAYARDAN INSTAGRAM HESAP SİLME
Bilgisayardan İnstagram hesabını silmek oldukça kolay. Aynı şekilde en üstte verdiğim hesap silme linkini klikleyin. Açılan pencerede “Hesabını neden siliyorsun?” sorusuna kendinize göre veirilen seçeneklerden bir cevap verip “Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir” kısmına şifreni yazdıktan sonra “Hesabımı Kalıcı Olarak Sil” diyoruz ve gelen uyarıda Tamam dediğimizde, İnstagram hesabımız tamamen silinmiş oluyor.

HESABI KAPATTIKTAN SONRA AYNI HESAP ADIYLA YENİ HESAP AÇAMAZSINIZ
En azından Instagram, kullanıcı politikasında değişiklik yapmadığı sürece, aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamayacaksınız. Bununla beraber tekrar hesabınızı silmeden önce mutlaka fotoğraflarınızı yedeklemeniz gerektiğini hatırlatalım. Ayrıca hesabınızı tamamen silmeden, bir süreliğine geçici olarak kapatma veya bir diğer adıyla dondurma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bir süre sonra kararınız değişirse, tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz.

Son olarak hesabınızla birlikte sadece fotoğraflarınız değil; kullanıcı adınız, yorumlarınız ve sizinle ilgili olan diğer bilgilerin de silineceğini unutmayın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!