Deva Partisi “pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için hazırız”

featured

Deva partisi Bilecik il başkanı Kadir Emre Bozüyük İlçe başkanı Emine Abdişoğulları ve yönetim kurulu ile birlikte Salı günü kurulan Bozüyük kapalı pazarı ziyaret ettiler. Pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyen partililer daha sonra pazarcıların dertlerine DEVA olacaklarına söz verdiler. DEVA Partisi Bozüyük Yönetimi bu zorlu pandemi koşullarında maske temizlik mesafe kurallarını hatırlatıp, pazarcı esnafı ve vatanlaşlara çeşitli hediyeler verdiler.

TUİK VERİLERİ GERÇEKLERİ YANSITMIYOR

Her geçen gün fiyatların daha da arttığını ve TUİK verilerinin de gerçeği yansıtmadığını özellikle altını çizen Kadir Emre bu sorunları çözmek için hazır olduklarını belirtti. İl başkanı Emre açıklamasında “Toplumsal araştırmalara baktığımızda, vatandaşımızın sesini duyduğumuzda ‘işsizlik’ diyor, ‘hayat pahalılığı’ diyor, ‘ekonomi’ diyor. Vatandaşımızın problem sıralamasında ekonomi ilk sırada.

Küçük ortak askıya ekmek asıyor, ‘Ekmek parasına muhtaç olan vatandaşlar var onun için yapıyoruz’ diyor. İktidarın diğer ortağı da bir vatandaşımız ‘Eve ekmek götüremiyoruz’ dediğinde ‘Abartma’ diyor. Bunların hangisine inanacağız? Hangisi doğru? Gerçekleri saklayamazsınız. Şu anda ülkenin düştüğü durumu halk biliyor, hissediyor.” dedi.

İlgili Haberleri:
DEVA PARTİSİNDEN BOZÜYÜK MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET
DEVA PARTİSİ OLARAK HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
BİLECİK DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KADİR EMRE “ASGARİ ÜCRET SEFALET ÜCRETİNE DÖNÜŞTÜ” DEDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!