DEVA Partisi Bozüyük ilçe kongresini yaptı

featured

İsmet İnönü caddesi, Zülfüağa sokak Numara 2’de bulunan parti binasında yapılan 1. olağan kongrede Bozüyük İlçe Başkanlığına Alper Sözer seçildi. Kongrede konuşma yapan Başkan Sözer; “ 1. olağan kongremize kadar geçen yaklaşık bir buçuk aylık dönemde kadrolarımıza daha önce hiç siyaset yapmamış arkadaşlarımızı kattığımız gibi geçmiş de diğer siyasi partilere üye olmuş, hatta görev almış arkadaşlarımızı da yönetimimize katarak bugün karşınıza çıktık.

Derdimiz memleket meselesidir.

Bizler ülkemizin gidişatından endişe duyan çocuklarımızın, sevdiklerimizin ve halkımızın geleceğinden kaygılı olan yurttaşlarız. Devlete değil devleti yönetenlerin yanlış politikalarına karşıyız. Artık farklılıklarımızın kaşınmadığı bir siyaset anlayışı istiyoruz. Özgürlükçü, katılımcı ve çoğulcu bir demokrasi anlayışına sahip olan genç, dürüst ve güler yüzlü sayın genel başkanımız Ali Babacan önderliğinde bu yola çıktık.

Mücadelenin; kişilerin, gurupların ve partilerin menfaatleri için değil, istisnasız tüm halk için yapılması gerektiğinin bilinci ile yola çıktık. DEVA Partisinin kuruluşundaki amaç iktidarın ve muhalefetin kronikleşmiş hastalıklarınına teşhis koyup tedavisini yapmaktır. Sevgili Bozüyüklülerden öncelikle üye olmak suretiyle Demokrasi Ve Atılım Partisinin iktidar yürüyüşünde bizlere katılmalarını, aynı zamanda da parti içi eleştiri ve görüş alışverişi yaparak, katılımcı ve özgürlükçü bir demokrasi anlayışını yeniden inşa etmemize yardımcı olmalarını istiyoruz.

Ehil kadroları yetiştirebilmek için hep beraber çalışmaya davet ediyoruz

Taşın altına elimizi koymanın zamanının geldiği bir dönemde geleceğe güvenle bakmak isteyen herkesi göreve çağırıyoruz. Bu göreve çağrı sadece DEVA partisi olarak kendi kadrolarımızı büyütüp güçlendirmek için yapılmış bir çağrı değildir. Aynı zamanda diğer siyasi partilere gönül veren seçmenler içinde kendi partileri içerisinde mücadele ederek siyasetin çıtasını yükseltmeleri için yapılmış bir çağrıdır. Siyaset halk için yapılır ve doğumdan ölüme kadar bir hak arama mücadelesidir.

Haklarımızı aramak için bizler buradayız

İnşallah da Hakkın izniyle başaracağız. Bu gün burada aramızda bulunan ve burada olmak isteyip gelemeyen fakat gönülden bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre ise şunları söyledi;
” Genel başkanımızdan yetki alarak sahaya indiğimiz günden bu yana her kesimden partimize dönük büyük umutlar beslendiğini açıkça görüyoruz. Toplumun bizden en büyük beklentisi üç başlıkta yoğunlaşıyor. Adalet, Liyakat, Ekonomik istikrar ve adil bir bölüşüm.

Biz gönüllere gireceğiz kalplere yerleşeceğiz

Bizim hayalimiz var. Türkiye’ye deva olmaya, Bilecik’e deva olmaya, Bozüyük’e deva olmaya geliyoruz. Bizim hayalimiz ufka dönüp geleceğe güvenle bakan bir ülke hayal ediyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe dönük, hayallerine emin adımlarla ilerlesin, geleceğe umut dolu bakabilsin diye biz göreve hazırız. Geleceğe umut dolu bakmak adına biz varız biz devayız” şeklinde konuştu.

Adobe

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!