Kapalı pazar esnafından ve Bozüyük halkından Başkan Bakkalcıoğluna teşekkür

featured

Bozüyük Kapalı pazardaki tuvaletteki pisuvarların ibadet edenlere doğru oluşu kapalı pazar esnafı ile Bozüyük halkı tarafından tepki almıştı ve bunun sonucunda 12 Aralık tarihinde yaptığımız “VATANDAŞ SORUYOR; NAMAZ KILDIĞIMIZ YERDE BÖYLE İĞRENÇLİK OLURMU ?” başlıklı haberimizden sonra belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile görüşmüş ve konu üzerinde başkan “vatandaşım sonuna kadar haklı ” diyerek çalışmalara en kısa zamanda başlanacağını söylemişti.

PİSUVARLAR SÖKÜLDÜ YERİNE LAVABOLAR KONULDU

Vatandaşların taleplerine ilgisiz kalmayan Başkan Bakkalcıoğlu’nun talimatı üzerine kapalı pazarın tuvaletlerinde çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar kapsamında mescite bitişik duvarda yer alan pisuvarlar yerlerinden sökülerek karşı duvara, pisuvarların söküldüğü duvara ise lavaboların montajı yapıldı.

SESİMİZİ DUYAN BİR BAŞKANIMIZ VAR

Cumartesi pazarında muhabirimizin yaptığı incelemelerde yapılan değişikliğin, pazar esnafımız ve halkımız tarafından olumlu karşılandı. Vatandaşlarımız muhabirimiz aracılığı ile başkan Bakkalcıoğluna teşekkürlerini iletmemizi isterken “Allah razı olsun ,en azından sesimizi duyan ve ilgilenen bir başkanımız var” dediler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!