Bozüyük’te hasta yakını ambulans şöförünü darp etti

featured

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük’te dün saat 15.30 ‘da meydana gelen olayda Bozüyük İlçe Ambulans Servisinde görev yapan ambulans şoförü B.A, ihbar üzerine Kasımpaşa Mahallesi Çakırlar Sokak’taki bir hastanın evinin önüne gitti. Hastayı almaya geç geldiği gerekçesiyle hasta yakını Y.Y’nin önce küfürlü sonrada darp saldırısına uğrayan B.A, yanındaki sağlık çalışanlarıyla birlikte bölgeden uzaklaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Y.Y’yi emniyete götürdü.

Olayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan ambulans şoförü B.A, “Kasımpaşa Mahallesindeki kanser hastası bir vatandaş için ihbar üzerine hemen yola çıktık. Ancak adresi yanlış vermelerine rağmen kısa sürede olay yerine ulaştık. Olay yerine ulaştığımızda hastanın oğlu olduğunu öğrendiğimiz Y.Y. tarafından sözlü hakaretler ve küfürlere maruz kaldık. Ben kendisine küfür etmemesini söylediğimde bana fiziki müdahalede bulundu. Biz de beyaz kod verdik. Kendisinden şikayetçi olduk, ben ayrıca 5 gün iş göremez raporu aldım” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!