Bozüyük Ülkü Ocaklarına yeni başkan ataması yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Ülkü Ocakları' na başkan ataması yapıldı. Yeni Bozüyük Ülkü Ocakları başkanı Birol Taşlıoğlu oldu.

featured

Atama törenine Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Yakup Hıçkıran ve ülkücüler katıldı. Yakup Hıçkıran, Birol Taşlıoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Yakup Hıçkıran yaptığığı açıklamada şunları belirtti.

“Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit YILDIRIM beyefendi’nin onayı ve tensipleriyle, Ülkü Ocakları Bozüyük İlçe Başkanı olarak Birol Taşlıoğlu atanmıştır. Allah muvaffak eylesin, kılıcı keskin olsun, Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Bozüyük Ülkü ocakları yeni başkanı Birol Taslıoğlu, Bozüyük ülkücülerine hitaben yaptığı konuşmada “Bozüyük ilçemizde ocağımızın dumanının tütmesinde bu göreve layık görülerek vatanımız ve davamız adına yapılması gereken her konuda elimizden gelenin fazlası ile memleketinizin bir evladı olmaktan gurur duyarak Allahın izni ile görevimize başlıyoruz. Milliyetçi-Ülkücü gençlik ne aldatan ne de aldanandır. Çünkü ülkücü imanın hükmünü, vakarının ve varlık bilincinin haysiyeti yapmıştır. Çünkü ülkücü cehaletle savaşan, tembellikle mücadeleye, vatanı ve milleti için fedakârca çalışmaya kendini adayan yüksek vasıflı yüce gönüllü insan demektir. Milli gurur sahibi Türk gençliği istikbalim mesajı, istikbalin meşalesidir. Bu mesaj silinmeyecek, bu meşale sönmeyecektir” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!