Bozüyük MHP ilçe teşkilatında bayrak değişimi. Serdar Pehlivan MHP ilçe başkanı oldu

featured

Yeni ilçe başkanı Serdar Pehlivan yaptığı açıklamada ;”Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleri, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın prof. dr. Edip Semih Yalçın’ın tensipleri ve il başkanımız sayın Fatih Yaşar’ın talimatlarıyla MHP Bozüyük İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu bir bayrak yarışıdır ,partimizi en iyiye ,en zirveye taşıma yarışıdır.

BU KUTLU GÖREV İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Zor ama bir o kadar da kutlu görev için gece gündüz çalışacağız. Ülkemiz çok hassas ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Partimizde bu hassas ve sıkıntılı dönemi atlatmak için tarih boyu olduğu gibi bu günde sadece Türk milleti ile beraber hareket etmekte, milletimizin yanındadır.Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel başkanımızdan üyesine kadar her ferdinin benimsemiş olduğu, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışla hareket edeceğiz.

KUTLU DAVAMIZI EN ÜST DÜZEYE ÇIKARTACAĞIZ

Yüce yaradan ömür verdiği ve nasip ettiği sürece bu kutlu yolda kutlu davamızı en üst düzeye çıkarma hedefi ve azmi içinde olacağız. Çıkmıs oldugumuz bu yolda yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!