BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN 800 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

featured

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ve Okul Müdürü Yusuf Özcan ev sahipliğinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Murat Köftecioğlu, İbrahim Bağ ve Kısmet Turan ile Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE YER ALMAKTAN MUTLUYUZ

Teslim töreni sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent bu tip sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarımızın ulaştırılması konusunda büyük titizlik ile çalışan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut bey olmak üzere tüm Okul Müdürlerimize ve Odamız Yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir bu çalışmaları sırasında İş dünyasından aldıkları destek ile İlçemizde eğitim gören 800 öğrencimize kışlık bot verilmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Oda Yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!