Bozüyük adliyesindeki tehlikeli engelli rampası çözüme kavuşuyor.

featured

Edinilen bilgiye göre Bozüyük Adliyesinin girişindeki standartlara uygun olmayan engelli rampasında ,adliyede çalışan engelliler ve adliyede işi olan engelli vatandaşlarımız için tehlike saçıyordu. Konu üzerinde açıklama yapan Bozüyük Engelliler derneği başkanı İsmail Çelik;

TEHLİKE SAÇIYORDU

“Bozüyük Adliyesini ziyaret ederek Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı sayın Mehmet Çepni’ye hayırlı olsun temennisinde bulunduğumuzda, savcı bey’le yaptığımız istişarelerde adliye binasındaki standartlara uygun olmayan tehlikeli engelli rampasının uzatılarak eğimini azaltmak veya asansör gibi seçenekleri anlattık. Değerlendirmeler sonucunda sayın savcımız sorunun en kısa sürede çözüm sağlanacağını bildirdi.

Ziyaretimizde aynı zamanda adliyeye memur atanan dernek üyemiz tekerlekli sandalye kullanan Erkan Dubaracı ile de görüşerek binaya erişimde yaşadığı zorlukları başsavcımızın çözüm sağlayacağının müjdesini verdik.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!