Bozüyük Saadet Partisi “Hâlâ ötekileştirme, hâlâ kutuplaştırma”

featured

LAKİN ARTIK YETER

Necip Meral yaptığı açıklamada “Hâlâ ötekileştirme, hâlâ kutuplaştırma. Tamam, akp 18 yıllık iktidarını bu siyaset tarzına borçlu. Lakin artık yeter. Milleti yordunuz, milletin arasında derin uçurumlar açtınız, Saadet Partisi olarak itidal dedikçe, Akp olarak gerilim oluşturdunuz.

Saadet Partisi olarak birlik dedikçe, Akp olarak ayrımcılık yaptınız. Saadet Partisi olarak adalet dedikçe, Akp olarak kendi adaletinizi oluşturdunuz. Saadet Partisi olarak vicdan dedikçe, Akp olarak öfke saçıyorsunuz. Saadet Partisi olarak hukukun üstünlüğü dedikçe, Akp olarak güçlülerin hukukunu egemen kıldınız.

DIŞ POLİTİKADA NE YAPACAĞINI BİLEMEYEN BİR NOKTAYA GELDİNİZ

Saadet Partisi olarak siyasete doğruluk, dürüstlük hâkim olsun dedikçe, Akp olarak kendinizden başkasını doğru kabul etmediniz. Ekonomik olarak çok sıkıntılı bir dönem yaşıyorsunuz, anlıyoruz. Dış politikada ne yapacağını bilemeyen bir noktaya geldiniz, anlıyoruz. Kısır siyaset döngüleriyle kendi iktidarınızı korumak istiyorsunuz, anlıyoruz.

MİLLİ GÖRÜŞE LAF SÖYLEME CÜRETİNİZİ ANLAMIYORUZ

Yerel seçimlerde almış olduğunuz başarısızlığınızın, olası bir genel seçime yansıyacağını bilmenizi, anlıyoruz. Ama üç kuruşluk dünya sefahatiniz ve kendi kişisel ikbaliniz için Saadet Partisi’ne ve Millî Görüş’e laf söyleme cüretinizi anlamıyoruz. Son söz olarak da: fetöyle ilgili duruşunuzu beşikteki çocuk bile bilirken, rahmetli Erbakan Hocam fetöye hiç sıcak bakmazken siz neden Erbakan Hocamın değilde fetönün yanında yer aldınız. fetö Erbakan Hocamı sevmeyip destek vermezken akpyi neden sevdi ve destek oldu bu konularda milleti aydınlatırsanız memnun oluruz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!