BOZÜYÜK PAZARYERİLİLER DERNEĞİNDEN ÇİĞ KÖFTELİ TÜRKÜ GECESİ

featured

Geceye katılan Bozüyük belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ,belediye başkan yardımcıları Ali Şahinoğlu, Mahmut Fındık ,Mehmet Ali Karasu,Pazaryeri belediye başkanı Zekiye Tekin,Bilecik Pazarcıklılar dernek başkanı Sinan Karabulut ,Eskişehir Pazaryerililer derneği başkanı Eyüp Şengül ,CHP ilçe başkanı İhsan Esel , çok sayıda Bozüyük’te yaşayan Pazaryerili ler ve derneğe gönül vermiş Bozüyük’lüler katıldı.

Pazaryerililer Sosyal Dayanışma derneği başkanı Mecit Çakır burada yaptığı konuşmada ;
“Biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla düşündük ve ara ara böyle türkü geceleri planlayarak misafirlerimizle birlikte kulağımızın pasını silelim istedik. Eksik olmasın değerli hocamız Mehmet Uysal da hem üyemiz,hemde destekçimiz olarak her zaman yanımızda olduğunu belirtti. Kendisine ve ekibine şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim.

Neşet Ertaş üstadın dediği gibi ‘ Gönülle yaşarsam dünya benim ,gönülsüz yaşarsam dünyayı neyleyim’ hepimizin gönlü hoş olsun. Beraber yapacak daha çok iyiliğimiz var!” dedi.

Ardından çiğköfte eşliğinde Mehmet Uysal ve ekibi tarafından Türk halk müziğinin en güzel türküleri söylendi.
Gecenin en güzel karelerinden biride Bozüyük Pazaryeri’liler dernek başkanı Mecit Çakır’a arkadaşları tarafından yapılan mazbata şakası idi. Arkadaşları tarafından hazırlanan ve eski dernek başkanı Ali Şahinoğlu tarafından Mecit Çakır’a verilen mazbata renkli ve espirili anların yaşanmasına sebep oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!