Bozüyük Halkımızın dikkatine ! Bu nankörlere İtibar Etmeyiniz !

featured

Anlatılan bilgiye göre Suriyeli olduğu söylenen sakallı, dağınık elbiseli ve yanında birkaç yalın ayaklı çocuk gezdiren şahıslar kendisini ve çocukları göstererek yardım dilenen şahıslar Bozüyük’te faaliyet gösteren bir dernekte zor kullanmaya kalktılar.

KENDİLERİNİ ACINDIRARAK ÇOCUKLARI KULLANIYORLAR
Olay geçtiğimiz gün yaşandı. Kendilerini Suriyeli olduğunu söyleyen sakallı,dağınık kılıklı şahıslar yanlarındaki çıplak ayaklı çocuklar için Bozüyük’te faaliyet gösteren bir derneğe giderek yardım istediler. Çocukların durumuna üzülen dernek yetkilisi ,dernekte bulunan yardıma ihtiyacı olan insanlar için toplanan giysi ve ayakkabı bölümüne götürdü. Dernek yetkilisi burada çocukların ayakkabı ve giysi ihtiyaçlarını giderdikten sonra Suriyeli şahıslar oradan ayrıldılar. Ertesi gün aynı şahıslar erken saatlerde aynı dernek bürosunun önüne tekrar geldiler ve o çocukların ayakları yine çıplaktı ve yine elbise, ayakkabı istediler.

YÜZSÜZLÜĞÜN BÖYLESİ
Dernek yetkilisi daha dün çocukları giydirdiğini ve verdiği elbise ve ayakkabılara ne olduğunu sorunca ,Suriyeli şahıslar zorla dernek bürosunun içine girmeye çalıştılar. Dernek yetkilisi ile Suriyelilerin karşılıklı itişmelerin yaşandığı arbede sonucunda zoru gören şahıslar kaçarak uzaklaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!