BOZÜYÜK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

featured

Edinilen bilgiye göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bozüyük Narkotik Suçlarla Mücadele Grup amirliği görevlilerince Bilecik ili genelinde uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalarda Bozüyük İlçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonunda A.E, E.S, K.Ş. ve K.D. isimli şahıslar yakalandı.

BOZÜYÜK NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE GÖZ AÇTIRMIYOR

Yapılan operasyon kapsamında, 32,34 gram esrar , 3.97 gram metamfetamin, 0.93 gram kenevir tohumu, 1 adet hassas terazi, 5 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat ( Bong), 1 adet uyuşturucu maddeleri satışa hazır hale getirmekte kullanılan alüminyum folyo, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 4 adet 9 mm. Tabanca fişeği ele geçirildi.

Konu ile gözaltına alınan 4 (dört) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet suçlarından yasal işlem yapıldı. Şahıslar Bozüyük Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğindeki işlemlerden sonra Bozüyük Devlet Hastane’sinde yapılan kontrollerinin ardından Bozüyük adliyesine sevk edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!