BOZÜYÜK BİLARDO TURNUVASI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

featured

Turnuva sonucuna göre Amerikan bilardo’da 1. Murat Kiremitçi. 2. İsmet Lahaçlar, 3. Erhan Asan ve 3 bant bilardo turnuvası sonucuna göre 1. Kadir Bektaş, 2. Mesut Gençer, 3. Murat Kansoy madalya, sertifika ve plaketlerini aldılar.

Amerikan bilardo 1.si Murat Kiremitçi’ye ödülünü İyi parti ilçe başkanı Yusuf Çırak verirken, 2. olan İsmet Lahaçlar’a İyi parti meclis üyesi Ayhan Uçan verdi. 3 Bant Bilardo 1.si Kadir Bektaş’a Bozüyük Kent konseyi başkanı Nurettin Oydu verirken, 2. ve 3. gelen Mesut Gençer ve Murat Kansoy’a ödüllerini Nurettin Oydu, Yusuf Çırak beraber taktim ettiler.

Fair Play ödülünü Bozüyük Tüketici Hakları derneği başkanı Hayrettin Sabırlı’ya layık görüldü. Hayrettin Sabırlı’ya Fair Play ödülünü de Nurettin Oydu ve Yusuf Çırak taktim etti.

Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu burada yaptığı konuşmada, “Bilardo sporunu Bozüyük’te gelişmesine katkıda bulunan Murat Kiremitçi, İsmet Lahaçlar ve Hayrettin Sabırlı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu sporu Bozüyük’ümüzde dahada gelişeceğine inanıyorum.

Amaç burada gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, spora yöneltmek en büyük hedefimizdir. Murat Kiremitçi arkadaşımızada Türkiye Bilardo federasyonu Bilecik il temsilciliğine layık görüldüğü içinde ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvayı düzenleyen Murat Kiremitçi yaptığı açıklamada “bizlere bu imkanı sağlayan başta Kardeşler 11 kıraathanesi sahibi İlhan Döz ve Akare reklam’a sizin aracılığınız ile buradan teşekkür ederim. Bundan sonra Bozüyük ismi bilardo şampiyonları ile anılacak ve gençlerimize milli olma şansını yakalayacaklarına inanıyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!