Beyin cerrahı Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevden uzaklaştırılırdı

Bozüyük'te devlet hastanesinde görevli beyin cerrahı Opr. Dr. S. Z'nin, temizlik personeli ve bir medikal firma çalışanının ameliyatlara girmesine izin vererek cerrahi müdahaleler gerçekleştirdiği iddiasıyla ilgili olarak Bilecik Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

featured

Bozüyük Devlet Hastanesinde beyin cerrahı olarak görev yapan Opr. Dr. S. Z’nin, hastanenin temizlik görevlisi ve bir medikal firma çalışanının ameliyatlara katılmasına izin verdiği iddiaları üzerine, Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma sonucunda doktor görevden uzaklaştırıldı. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığı da konuyla ilgili inceleme başlattı.

DOKTOR GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Valilik açıklamasında, Bozüyük Devlet Hastanesi beyin cerrahi ameliyatlarında yetkisiz kişilerin müdahale ettiği iddialarının soruşturulduğu ve ilgili personele 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137 ve 138. maddeleri uyarınca görevden uzaklaştırma kararı alındığı belirtildi. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı ve bakanlık müfettişleri tarafından da soruşturmaların yürütüldüğü ifade edildi. Soruşturmanın devam ettiği vurgulandı.

3 Temmuz 2023 tarihinde aynı doktor hakkında yaptığımız haberimiz.

thumbnail
İlişkili Haber
Buradan sesimizi duyurmak istiyoruz! Bozüyük devlet hastanesi! Babama ne yaptınız!

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!