Buradan sesimizi duyurmak istiyoruz! Bozüyük devlet hastanesi! Babama ne yaptınız!

İddiaya göre, Bozüyük devlet hastanesi çalışanlarından Orhan Uzun, boyun fıtığı teşhisi ile Bozüyük Devlet Hastanesi'nde beyin cerrahı doktoru tarafından ameliyata alınmış ve ameliyat sonrasında Orhan Uzun'un vücudunun 3'te 2'si felçli hale geldi. Orhan Uzun'un oğlu Yener Uzun ve eşi Hatice Uzun'un iddialarına göre, ameliyat sırasında , ne şekilde bir hata Orhan Uzun'un felç kalmasına neden olmuştu?

featured

Orhan Uzun’un oğlu Yener Uzun iddiasına göre “babam saat 12.00’da ameliyata girip, saat 16.30’a kadar ameliyatı sürdü. Bu ameliyat esnasında ne olup bittiğini, neler yaptıklarını bizleri bilgilendirmedikleri gibi, o esnada başka bir doktorun ameliyatı olduğu halde, o doktoru niye ameliyathaneye almadıklarını merak ediyorum” dedi.

“Ailesi olarak kaç defa ameliyatı yapan doktorla görüşme talep ettiysek te, bizimle görüşme yapılmadı diyen Orhan Uzun’un oğlu Yener Uzun “babam ameliyattan sonra yoğun bakıma entübe olarak alındı. Sonrasında anastezi uzmanları bize hastanın alarjik reaksiyon geçirdiğini söyleyerek dört gün boyunca Bozüyük Devlet Hastanesi’nde bizi oyaladılar. Bu dört gün boyunca hastane personeli dahil bize yardımcı olmadılar.

Hastane başhekimi ve müdürü babamın ağır hasta olarak yoğun bakımda yattğını bize aksedişinden sonra, “hocam babamı 3. basamak bir hastaneye götürelim mi?” dediğimiz zaman bize “biz gerekli müdehaleyi yaptık, şu anda alarjik reaksiyon geçiriyor” dedi ve 3. basamak bir hastaneye göndermediler.

ANASTEZİ UZMANLARI BİZİ ALARJİK REAKSİYON DİYE HEP OYALADILAR. MEĞERSE DEĞİLMİŞ!
Pazartesi günü Bozüyük Devlet Hastanesi’nde çekilen emar sonucu babamın boyundan aşağısının felç olduğunu ve bunun ödemden kaynaklandığını, alarjik reaksiyonun olmadığını yoğun bakım doktorları bize söylediler. Bu süre zarfında ameliyatı yapan doktor bizimle görüşmedi ve ameliyatta neler olduğunu, neler bittiğini bize anlatmamakta hala direniyor.

Şu an babam Eskişehir Tıp Fakültesinde yatmakta, bu gün 25. gün ve biz hala bu soruların cevaplarını hiç bir mertebeden alamadık. Biz bunların cevaplarını almak, suçlu kimse bu suçu itiraf etmesini istiyoruz. Biz artık aile olarak yorulduk” dedi.

ORHAN DAMADIMA “BENİ BURADAN GÖTÜRÜN, BENİ ÖLDÜRCEKLER”
Orhan Uzun’un eşi Hatice Uzun yaptığı açıklamada “eşime emar çektirmek için entübeyi çıkardılar. O esnada bağırıyordu “Beni burdan çıkartın” diye. Sonra damadım içeri girdi ona “oğlum beni Duygu’yla Hasan götürsünler, beni burda öldürcekler” demiş. Bunların yüzünden öyle çaresiz kaldık ki, Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın, meğer eşim ameliyatta felç olmuş, bunu bizden dört gün gizlediler.

MEĞER ENTÜBEYLE EMAR ÇEKLEBİLİYORMUŞ. BİZE ÇEKİLEMİYOR DEDİLERDİ
Açıklamasına devam eden Hatice Uzun “Eskişehir’e götürdüğümüz doktor dedi ki “daha önce gelseydi belki bir müdehale olurdu. Ama yok buradakiler ne olduğunu emarını çekmeden göremediler. Halbuki emar çekilebiliyormuş entübeyle. Halbuki bize entübeyle emar çekemiyoruz” dedilerdi. Bizi o kadar çok çaresiz bıraktılar ki Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!