Belediye başkanı Bakkalcıoğlu pazar esnafına yeni yıl müjdesi verdi

featured

YER TAHSİS ÜCRETLERİNDE İNDİRİM

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar içerisinde düzenlenen toplantıda, 2020 yılı itibari ile geçerli olacak, yer tahsis ücretlerindeki indirimi esnaf ile paylaştı. Başkan Bakkalcıoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “kapalı pazar esnafımızla 2020 yılı itibari ile geçerli olacak yer tahsis ücretlerindeki indirimi paylaşmak istedik.

BİRAZ OLSUN EZİLEN ESNAFA NEFES ALDIRALIM

Enflasyon ve maliyetler altında ezilen esnafımıza biraz olsun nefes aldırmak için bu şekilde bir destek düşündük. Kendilerine yoğun ilgileri için teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan indirimler ile birlikte yer tahsis ücretleri köşe parseller için metrekare fiyatı 1.75 tl’den 1.40 tl’ ye; orta parseller ise 1,25 tl’den 1.00 tl’ye indirildi.

Toplantının ardından pazar esnafı tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları ile birlikte, pazar içerisinde incelemelerde bulunarak vatandaşlar ile görüştü. Vatandaşlardan bir isteklerinin olup olmadığını da soran Başkan Bakkalcıoğlu hayırlı alışverişler diledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!