BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NDAN FEDAKAR PERSONELE TEŞEKKÜR: “İYİ Kİ VARSINIZ”

featured

Belediye İtfaiye Garajı Toplantı Salonu’nda personel ile bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu park ve bahçeler birimine yapılan görevlendirmeler hakkında bilgi vererek görevlendirmeleri kabul eden personele fedakâr çalışmaları nedeni ile teşekkür etti.

Başkan Bakkalcıoğlu burada yaptığı konuşmada “İş-Kur sözleşmesi sona erdiği için ayrılmak zorunda kalan 82 personelimizin bakmakla yükümlü olduğu “park ve bahçeler” birimindeki çalışan açığını gidermek amacı ile 32 personelimizi “geçici süre ile rotasyon” ile buraya yönlendirdik.

Bu bir sürgün veya cezalandırma değildir. Önümüzdeki sıcak yaz günlerinde park ve bahçelerimizi canlı tutmak için yukarıda belirtildiği üzere “geçici süre ile” yapılmış bir yer değişikliğidir.

Bu çağrımıza; tebligatı almayarak direnç göstermek veya rapor alarak engelleme yapmak yerine, işine ve aşına sahip çıkarak verilen göreve giden 14 gerçek emekçi personelimize ve az sayıda kaldıkları halde parklarımızı ve çiçeklerimizi canlı tutmak için uğraş veren diğer park bahçeler çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey normale döndüğünde bu fedakâr arkadaşlarımızda eski görev yerlerine döneceklerdir. İyi ki varsınız!” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!