ANLADIK Kİ BİZLERİN CANIM FEDA DEDİĞİ BU ÜLKE, BU MİLLET, BU BAYRAK SİZİN DEĞERİNİZ DEĞİL

featured

Bozüyük Haber Ajansı – Başkan Bakıcı açıklamasında, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Taksim meydanında yaşanan olay ile ilgili basın açıklaması yaptı. Ezana tahammülsüzlüğün kabul edilemez olduğunu söyleyen Başkan Bakıcı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“EY ASLINDAN HABERSİZLER…

Anladık ki bu ülke bayrağı sizin değeriniz değil. 780.000 km karesi ile her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşımızın bayrağı ile arasında bir ahdi vardır. Nesilden nesile bu toprakların vatan olduğunu unutturmayacak olan İstiklal Marşımızın ta kendisi. Bilmeyenlere  ülkem adına tekrar hatırlatıyorum.

“Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli,

Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.

Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,

Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.”

Yatsı ezanını okunurken yürüyüşe katılan kadın grupların, ıslıklarla ezanı bastırmaya çalışmasının çok üzücü olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, olaya farklı bir yaklaşımda bulundu.

“EY YAPTIĞINDAN HABERSİZ..

Sen şehidimi incittin.

Sen ecdadımı incittin

Sen Alparslan’dan bugüne kadar, inancını ve bayrağını özgür kıldığı için yaşadığı toprağına vatan diyen her bir canı incittin. Sen böyle bir Müslüman ülkede bu hareketi yaparak tüm İslam dünyasını incittin. Başımızı onların karşısında öne eğdirttin. Bizleri mahcup ettin.

“EY ECDADINA SAYGISIZ..

Anladık ki bu ülke bayrağı senin değerin değil. Ezanı senin değerin değil. Bu millet, bu vatan da senin değerin değil. Anladık ki günü geldiğinde bu milletin hiçbir çıkarına da sahip çıkmayacaksın. Ama unutma ki sen ne kadar bu ülkenin değerlerini, inancını aşağıladıysan bu millet o kadar yekvücut olacak. Bu millet bu yaptıklarınızı cevapsız bırakmayacak. Bu millet tüten o son ocağı kaldığı sürece karşınızda duracak. Asla bu saygısızlığa müsamaha göstermeyecek. Gerekirse bin defa yeniden doğacak ama asla inancını kendi topraklarında değil hiçbir dünya toprağında ezdirtmeyecek. Bu yüce millete,bayrağına, ezanına, vatanına, devletine düşmanlık yapanın topyekûn karşısında olmak namus borcumuzdur.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!