Ali Şahinoğlu “Bizler duyarlı bir milletiz. “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir” diyen bir dinin mensublarıyız !

featured

Maalesef memleketimiz ve bütün dünya insanlık alemi zor bir süreçten geçiyor. Kendi şahsım adına ben bunun bir imtihan olduğuna inanıyorum. Hak ,hukuk ,adalet, dayanışma ve yardımlaşma konularında insanoğlu kendine çeki düzen vermeli. Maalesef bu süreç devam ettiği sürece yeni dezavantajlı guruplar ortaya çıkıyor.

BU ONLARIN NAFAKASI OLDUĞUNA İNANIYORUM

Bu bir gün bitecek, ama bunun ekonomik çöküntüsüde olacak. En azından bu sürede içerisinde kendi adıma günlük yaşantımda ne yapıyorsam, mesela 20 günde bir berberime gidiyordum, bereberim şu an kapalı. Bu süreç devam ettiği sürece sanki berbere gidiyormuşum gibi her 20 günde bir ona tıraş olmuşum gibi ücretini takdim edeceğim. Bu onun nafakası olduğuna inanıyorum. Aynı şekilde ara sıra sabah çorbası içtiğim lokantacı ,çay içtiğim dernek ve kıraathane de günlük ne kadar masraf yapıyorsam hesaplayacağım aynı şekilde bu ücreti onlarada takdim edeceğim.

KİŞİSEL OLARAK BÖYLE BİR KATKIDA BULUNMAK İSTEDİM

Herkes istediği yere yardım yapabilir, komşularına ,işsiz çalışmayan insanlara ,durumu müsait olmayanlara ,devletimizin hükümetimizin uyguladığı yardım projelerine destek verebilir. Ama ben kişisel olarak böyle bir katkıda bulunmak istedim. İnşaallah bir nebze olsun onların yaralarına merhem oluruz. Onların bu süreci kolay atlatmasını sağlarız.

Bizler duyarlı bir milletiz. “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir” diyen bir dinin mensublarıyız. Herkes karınca kararınca yapıyordur, benim gönlümden de kopan bu.

Şunuda belirtmek isterim, hem Bozüyük belediyesi olarak, hemde Ali Şahinoğlu olarak söylüyorum. Bizler bir yardım yaparken, birine el uzatırken onun ne siyasi kimliğine, ne partisine, ne mezhebine, nede etnik kökenine bakmadan, insan olduğu için yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!